واحد تغذیه مرکز بهداشت 

    کارشناس مسئول: مجتبی عزیزی

   تحصیلات :لیسانس علوم تغذیه                   


   فعالیت ها:




   ۱- اجرای برنامه حمایتی کودکان زیر ۶ سال بی بضاعت

   ۲- جرای برنامه حمایتی مادران باردار شیرده

   ۳- شناسایی فرهنگ و رفتارهای غذایی جامعه و اصلاح شیوه زندگی
 
   ۴- نظارت و پایش اجرای برنامه های تغذیه در مراکز و خانه های بهداشتی

   ۵- تدوین برنامه آموزشی همگانی

   ۶- ایجاد هماهنگی با ارگان هایی که در آموزش ارتقاء سلامت جامعه نقش دارند .

   ۷- آهن یاری و مکمل یاری ویتامین دی  در مدارس متوسطه اول و  دوم

   ۸- پایش سالانه ید ادرار دانش آموزان

   ۹- آموزش طریقه مصرف و نگهداری نمک یددار تصفیه شده در حیطه درون بخشی وبرون بخشی

   ۱۰- توزیع کیت ید سنج

   ۱۱- نظارت بر تغذیه دانش آموزان مدارس و ارائه مواد غذایی سالم در بوفه ها

   ۱۲- کنترل میزان ید نمکهای مصرفی شهرستان در سطح توزیع و مصرف

   ۱۳- نظارت و اجرایی برنامه ایران اکو

   ۱۴- اجرای بررسی کشوری پژوهش در وضعیت ریزمغذیها هر ۱۰ سال یکبار

   ۱۵-برنامه بهبود وضعیت تغذیه زنان روستایی با همکاری جهاد کشاورزی

   ۱۶ ارایه خدمات تغذیه به جمعیت تحت پوشش درقالب برنامه تحول سلامت

   ۱۷- مشاوره تغذیه و رژیم درمانی جهت پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر مانند چاقی ، دیابت ، فشار خون ، هایپر لیپیدی

   ۱۸- برنامه ریزی و نظارت جهت اجرای صحیح تغذیه در مراکز جمعی ( مدارس شبانه روزی ، رستورانها ، زندان و ... )‌

   ۱۹- اموزش جامعه در جهت کاهش مصرف قندوشکر نمک و چربی ها

  ۲۰-مدیریت تغذیه در بحران

  ۲۱- آموزش و بازآموزی پرسنل مراکز بهداشتی در زمینه برنامه های تغذیه ای
سامانه های دانشگاه